Saturday, 2024-05-18, 11:23 AM | Welcome Guest

Anime Manga

Blog

Main » 2011 » May » 1 » Mew Mew Power
6:50 PM
Mew Mew Power
      Cand cinci adolescente obisnuite descopera ca au puteri supranaturale datorita ADN-ului lor special,ele trebuie sa salveze lumea de niste fiinte extraterestre,Ciniclonii,si creatiile lor,Predaziti.Desi scoala le ocupa cel mai mult timp(asta nu in cazul lui  Renee-Zakuro),fetele reusesc de fiecare data sa invinga dar si sa lucreze la Caffe Mew Mew,o cafenea micuta dar si laborator de detectare a formelor de viata extraterestre.Se metamorfozeaza folosind niste medalioane speciale numite Medalioanele Puterii.
      (ATENTIE!!animE-UL ARE DOAUA VARIANTE:UNA JAPONEZA SI UNA AMERICANA)
         Zoey Hanson(Ichigo Momomiya)
        Conducatoarea celor cinci MEW MEW.O fata curajoasa care lupta pentru iubire,fiind indragostita de Mark(Aoyama Masaya)Prima ei misiune este aceea de a le gasi pe celelalte 4 MEW MEW dupa semnele ciudate ce le au pe corp.(In varianta japoneza are 12-13 ani iar in cea engleza are 16 ani.)(ADN-ul ei este cel de Pisica Salbatica Iriomote)
          Corina Bucksworth(Mint Aizawa)
         Prima Mew gasita de Zoey.O fata bani-gata,infumurata(la prima vedere).In timp Corina va invata sa aiba incredere si in alte persoane decat in familia sa.ADN-ul ei este acela de Papagal Albastru.
        Bridget Verdant(Midorikawa Lettuce)
         Bridget este cea mai timida.
      Kikki Benjamin(Fong Pudding)
      Este cea mai tanara mew mew avand doar 10 ani.Ea sta intr-un orfelinat si mai are o sora si 4 frati.ADN-ul ei este cel al unei Maimute-Leu Tamarin.
       Reene Roberts(Zakuro Fujiwara)
       Ultima membra a echipei.Este foarte singuratica de aceea fetelor le-a foat greu sa o convinga sa intre in echipa.Renee este faimoasa fiind cantareata,fotomodel si actrita.ADN-ul ei este acela al unui Lup Sur.In varianta engleza ea marturiseste ca nu este indragostita de nimeni dar in cea japoneza ii marturiseste lui Elliot ca este indragostita de  el.
       Elliot Grant(Ryou Shirogane)
       Este cel care a continuat proiesctul Mew MEw dupa moartea parintilor sai impreuna cu Wesley(un tanar rafinat si detinatorul cafenelei).El o place foarte mult pe Zoey.Apoi ,desi nu pare,o place pe Bridget.Cand Renee ii marturiseste ca este indregostita de el ,acesta renunta sa le mai iubeasca pe celelalte doua fate,protejand-o pe Renee chiar cu pretul vietii.Atunci cand REnee vrea sa paraseasca echipa(din cauza unor certuri intre ea Zoey si Corina),acesta ii spune ca o iubeste.
          Cavalerul Albastru
         O persoana misterioasa ce o salveaza mereu pe Zoey din pericol.Intr-un final el se dovedeste a fi Mark. 
         Cel ce vrea sa cucereasca Pamantul este Deep Blue. Acesta  are trei ajutoare:Dren(Kish)-indragostit de Zoey,Sardon(Pai)-inragostit de Bridget si Tarb(Taruto)-indragostit de Kikki.
Attachments: Image 1
Views: 646 | Added by: MARIA | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Meniu

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Add to favourite

Search